Föreläsningar

Motiverande föreläsningar med Jan Kronkvist

Vill ni få värdefull kunskap om ämnen som intresserar er?

Vill ni få aha-upplevelser som ni kan känna igen och skratta åt?

Vill ni bli motiverade att använda de tips ni får under föreläsningen?

Kontakta oss

”När Jan svingar med sitt trollspö skapar han magi i rummet med oss som lyssnar på honom”.

Hänförd åhörare

Föreläsningar med Jan

01

Förlåt att jag stör!

Du har säkert hört någon som börjat med en ursäkt, eller pratat så snabbt att du inte hängde med. Varför begår vi de här misstagen och sänker lyssnarnas förtroende och intresse för oss och vårt budskap? Under denna tänkvärda föreläsning får ni höra om vanliga misstag och tips hur du kan få andra att LYSSNA på dig.

02

Tala klarspråk

Att använda ett enkelt och begripligt språk har många fördelar. Ni vinner tid och pengar, på att inte i onödan behöva svara på frågor, komplettera beslutsunderlag eller förklara er. Denna föreläsning är för anställda på kommun eller myndighet som tröttnat på alla missförstånd och vill tala klarspråk så att alla kan FÖRSTÅ er.

03

Service i världsklass 24/7

Alla som jobbar med kunder vet vad bra bemötande och service är. Utmaningen är att ge bra service varje dag till alla kunder, trots att du inte är på humör och kunden är en idio… Denna föreläsning belyser varför vi misslyckas och hur vi blir medvetna om vår attityd och beteenden så ALLA kunder känner sig som nr 1 varje dag.

04

Leda utan att vara chef

Att leda andra utan den makt och befogenheter som en chef har är tufft, men inte omöjligt. Denna föreläsning handlar om vad du som ledare eller samordnare kan göra för att lyckas. Hur du kan bygga relationer, vinna deras förtroende och MOTIVERA andra.     

05

Boosta dina medarbetare

Hur kan du som chef ge energi och motivera anställda? Denna föreläsning handlar om att bli medveten om hur du som chef kommunicerar. Att sända signaler som ger anställda energi och motivation genom ditt kroppsspråk, din röst och dina budskap.

Jan Kronkvist – Föreläsaren

Jan har förmågan att trollbinda och engagera sin publik. Genom att spela upp scener med exempel på både bra och dålig kommunikation skapar han igenkänning och Aha-upplevelse för åhörarna. Jans föreläsningar berör, lockar till skratt och får människor att reflektera och lära sig.

Fyra år i rad var Jans föreläsning ”Kommunicera framgångsrikt med retorik” den mest bokade föreläsningen på Kunskapsdagarna. Jan är utsedd av Eventeffect Nordic till ”Topp 100 föreläsare” och slutnominerad till Sveriges bästa föreläsare 2023.

Presentationsteknik och retorik för dig som vill...

Säga något – Göra något – Förändra något

För oss är du unik så vi nöjer oss inte med att höra på dig, vi lyssnar för att verkligen förstå vad du och din verksamhet behöver. Vi brinner för att motivera och utveckla människors kompetens och samtidigt skapa tillväxt för våra kunder genom tjänsterna vi erbjuder.

Anpassade kurser

Onlineutbildningar

Föreläsningar

Coaching

Beteendestil­analyser

Är ni sugna på att lära er mer? Då kan ni boka en interaktiv workshop eller riktig kurs!

Varje föreläsning kan göras om till en mer interaktiv workshop på 2–3 timmar där deltagarna får möjlighet att diskutera och utbyta erfarenheter med Jan och med varandra. Ni kan följa upp en föreläsning med en kurs inom samma ämne. Där får ni träning, feedback, individuella råd och nya kunskaper som ni kan använda direkt. 

Önskar du veta mer om våra föreläsningar, workshop och utbildningar eller vill diskutera eller boka en. Kontakta oss på 0707-60 38 72 eller jan@kronkvist.se

”Jan inspirerade våra nätverksdeltagare under flera föreläsningar med temat – modern retorik. Jans prov på att leva sig in och ge mycket i presentationen var väldigt bra. Det var väldigt smidigt att ha all kommunikation runtomkring upplägget med Jan. Tack för det!”

Pernilla Johansson
Project Manager Västsvenska Handelskammaren

”Personalen pratar fortfarande om utbildningen du hade med oss för 5 år sedan. De kommer ihåg din föreläsning och när de fick vara med och spela upp scener med både bra och dåligt kundbemötande. Det är ett bra kvitto på att utbildningen verkligen gav effekt!”

Mikael Tervaniemi
VD Rasta Sverige

”Stort tack Jan! Din föreläsning om kommunikation fängslade oss från början och du hade en fantastisk förmåga att få oss delaktiga. Det var som att du kände oss och pratade om saker som verkligen berör oss och vår verksamhet.”

Ingrid Rosell van der Werf
Enhetschef Genetiska kliniken, Labmedicin Skåne

Hur kan vi hjälpa dig?

Har du några frågor, behöver råd, vill boka kurs eller få en offert så kontakta oss.
Du får gärna ringa, vi tycker om personlig kontakt!