Coaching

Med vår coaching når du dina mål

Coaching är en effektiv metod om du vill ta stora språng i din utveckling. Vi är specialister inom ledarskap och modern retorik. Vår coach och PT hjälper dig framåt i processen mot dina mål genom frågemetodik, egen reflektion, råd och utvalda övningar.

När du kontaktar oss får du en erfaren coach som lotsar dig framåt i din utveckling. Som både stöttar och utmanar dig att lämna din trygghetszon när det behövs för att du ska nå dina mål.

Kontakta oss för förslag och offert

 

Exklusiv retorikcoaching

Med hjälp av vår retorikcoach som är en av Sveriges duktigaste inom modern retorik och presentationsteknik kommer du att lyfta kvalitén på dina presentationer, samtal och möten väsentligt. Du och din coach bestämmer först vilka resultat och utvecklingsmål ni ska uppnå. Du får göra en Pussel DISC-analys som ger dig förståelse för din kommunikationsstil, hur ditt sätt att kommunicera påverkar andra och viktiga insikter om varför du misslyckas ibland.

Målet med coachingen är att du ska få kunskap och verktyg för att uppnå rätt effekt när du kommunicerar med andra. En framgångsfaktor är att du och din coach jobbar med situationer som du har valt. Din coach ger dig kunskap om retorikens kraftfulla metoder och råd hur du kan använda dem effektivt. Genom dialogbaserade samtal och övningar blir du tryggare, ditt kroppsspråk och röst mer uttrycksfullt, ditt budskap tydligare och du mer övertygande.
kontakta oss för förslag och offert

Målgrupp
Du som som är chef, ledare eller har en befattning där du behöver kommunicera, presentera, eller leda möten effektivt och övertygande för att uppnå rätt effekt och förväntat resultat.

Genomförande & omfattning
Du väljer hur du vill coachas, vi har olika former som optimalt kan mixas.

  • Coaching via personlig träff
  • Coaching per telefon
  • Coaching via Skype
  • Pussel DISC och Moroten

Tidsomfattning, innehåll och coachingmål anpassas efter dina behov och önskemål.

Så här jobbar vi med coaching

Vi utgår från tre frågor:

  1. Vad är dina utmaningar och svårigheter som hindrar dig nu?
  2. Vilken effekt önskar du uppnå efter coachingen?
  3. Vilka 3-5 utvecklings- och resultatmål ska du och din coach jobba med?

Jan Kronkvist – Coachen

Sitt första uppdrag som coach var för 16 chefer på Volvo Finans 1999 under en utbildning som pågick 1 ½ år. Redan då formade Jan sin egen unika coachingstil, som utgick från en traditionell dialogbaserad och reflekterande frågemetodik, men även från elitidrottens tävlingsinriktade coaching med övningar, feedback och konkreta råd. Konceptet har varit mycket framgångsrikt inom näringslivet när han coachar chefer, ledare och säljare. 

Presentationsteknik och retorik för dig som vill...

Säga något – Göra något – Förändra något

För oss är du unik så vi nöjer oss inte med att höra på dig, vi lyssnar för att verkligen förstå vad du och din verksamhet behöver. Vi brinner för att motivera och utveckla människors kompetens och samtidigt skapa tillväxt för våra kunder genom tjänsterna vi erbjuder.

Anpassade kurser

Onlineutbildningar

Föreläsningar

Coaching

Beteendestil­analyser

Vad våra kunder säger

Läs om varför de uppskattar Jan Kronkvist som utbildare, föreläsare & coach

”Jag kan varmt rekommendera Jan och hans företag om ni har behov av att på ett pedagogiskt, inspirerande och enkelt sätt vill lära er retorik och presentationsteknik”.

Johan Rösler
Logistic developer at ICA Sverige AB

”Jag har haft stor nytta av coachingen; den har hjälpt mig få ökad självinsikt och de redskap som behövs för att förbättra mina prestationer inom områden såsom retorik och ledarskap. Områden som blir allt viktigare för mig för att kunna fortsätta att utvecklas i min yrkesroll”.

Andreas Ek
PwC | Corporate Finance

"Coachingen gav mig resultat! Jan visade sig ha en arsenal av verktyg, vilka baserades på retorikens metoder. Som ledare måste jag kunna skapa ett brinnande engagemang och entusiasm för organisationen och kunna förmedla detta på ett intressant och spännande sätt. Vår coaching gav mig resultat eftersom jag nu lyckas med detta och som var mitt mål”.


Magnus Ernegård
Advisory Council Memeber at GLG, Former CEO Volvo

Hur kan vi hjälpa dig?

Har du några frågor, behöver råd, vill boka kurs eller få en offert så kontakta oss.
Du får gärna ringa, vi tycker om personlig kontakt!